Search found 5 matches

by Pix
Sun Nov 07, 2010 7:24 pm
Forum: Support
Topic: Missing Index Error
Replies: 33
Views: 9294

Re: Missing Index Error

It's a brand new cable but I've tried swapping it for a different one and that didn't work either.
by Pix
Sun Nov 07, 2010 6:37 pm
Forum: Support
Topic: Missing Index Error
Replies: 33
Views: 9294

Re: Missing Index Error

I wasn't too optimistic about the dual drive but I thought I'd give it a go when the other 3 didn't get me anywhere. I'm using the same floppy cable so it's not broken. I'd already tried using the -d0/1 switch with both connectors with no joy. The jumpers were set to the single drive position. I've ...
by Pix
Sun Nov 07, 2010 4:40 pm
Forum: Support
Topic: Missing Index Error
Replies: 33
Views: 9294

Re: Missing Index Error

I've tried it with every drive I've got to hand which are the two I've mentioned + a Canon MD5511-V6 3.5/5.25 dual drive and a 2.4 MB 5.25 floppy drive which I don't know the model id of. Other than reporting different maxtracks, they all behave exactly the same when I try to use them with the Kryof...
by Pix
Sun Nov 07, 2010 12:00 am
Forum: Support
Topic: Missing Index Error
Replies: 33
Views: 9294

Re: Missing Index Error

That doesn't seem to be the problem here. To make sure, I just tried connecting the Teac drive the old fashioned way and imaged a disk using Winimage. It worked straight off without any problems but the drive still wasn't working when I tried it with Kryoflux afterwards. My jumper settings are the s...
by Pix
Sat Nov 06, 2010 10:25 pm
Forum: Support
Topic: Missing Index Error
Replies: 33
Views: 9294

Missing Index Error

Hi, I've tried my Kryoflux with several different drives including a Teac FD-55GFR which has been confirmed working on these boards. When I attempt to read the maximum track using dtc -c2 it returns maxtrack correctly. However when I've attempted to read a disk on any of the drives I always receive ...